Sári a bölcsiben két nap egymás után a délutáni alvásból ébredve kikéredzkedett a WC-re, és bele is pisilt. Nagyon büszke volt magára, egész nap magyarázta, hogy a pici WC-be pisilt. Aztán ma reggel, mikor kérdeztem, hogy kell-e pisilni, mondta, hogy igen, úgyhogy gyorsan kizavartuk az apját a trónról, mert természetesen bilizni nem akart (mármint Sári, természetesen), és újra belecsorgatott. A biliket (2 db) amúgy szinte használatlanul kidobhatjuk, éljen a WC-szűkítő!

Update: tegnap szóltak a bölcsiből, hogy vigyek be bugyikat, mert Sári egész délelőtt pelus nélkül volt, és nem pisilt be! Otthon persze nem volt ennyire ügyes, de azért elmentünk bugyit venni (többek között egy hamis Hello Kitty-set), és azért nagyon-nagyon büszke vagyok a nagylányra!

Szerző: anna_over_the_moon  2010.06.30. 10:15 1 komment

Címkék: bölcsi bili

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr914580340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119003 2010.07.02. 15:17:01

Huha! Gratulalok! Ez nagyon jo! Nagyon ugyes lanyotok van!
süti beállítások módosítása