Sári a hétvégén kapott nyomdakészletet, amihez a gyártó tintát elfelejtett mellékelni (1500 Ft-ba nem fért bele). Így hát elküldtem Cs.-t tintát venni, de ő persze nem nyomdatintát, hanem sima töltőtoll-tintát hozott, mert hogy az olcsóbb volt. Most hogy emiatt, vagy azért, mert alapvetően egy rakás szar a nyomdakészlet - de mindenesetre nyomdázni nem lehetett vele, így fogtuk, és félreraktuk az egészet.

Egészen tegnap délutánig nyugisan pihent a nyomdakészlet, benne a tinta, mígnem Sári megtalálta, majd annak rendje-s-módja szerint csurig összetintázta vele mint a két kezét. De nem kicsit ám, hanem nagyon. Mintha két lila kesztyűt húzott volna magára.

Először Anyu sikálta, aztán már én is. Mindennel, ami eszünkbe jutott - persze, elég gyenge eredménnyel. Miközben a L'oreal Triple Action arclemosómmal átitatott vattával dörzsöltem a gyerek kezét, Sári ártatlan kis hangon megszólal:

-Ne add fel Anya, biztosan sikerülni fog!

(Végül aztán este a fürdőkádban elég tűrhetően leázott, ma már csak úgy nézett ki, mintha szimplán baromi koszos lenne a gyerek...)

Szerző: anna_over_the_moon  2011.11.15. 10:25 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr344580441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_75240 2011.11.15. 11:33:44

Anna egész októberben diót pucolt (azzal van tele a bölcsi udvara), ő konkrétan úgy nézett ki, mintha sosem mosna kezet. Nem lila, nem színes, nem olyan, amin látszik, hogy azt valami befogta, hanem szimpla kosznak néz ki, amit a gondos anyuka tojik lemosni szutykos gyerekéről. Mire lekopott, már meg is szoktuk ;)
süti beállítások módosítása