Ma egész nap a sablont izélgattam, hát, ez a maximum, amit ki tudok hozni belőle. Ezek a magyar blogok - 12 egy tucat.

Ami jót találtam, oda viszont nem lehet importálni, vagyis egy komplett élettörténet maradna itt, nélkülem, amit meg annyira nem szeretnék.

Valakinek jó kis ingyen blog.hu sablonja van-e? Olyan szeretnék, ami lányos, de nem rózsaszín-csilivili, egyedi, de letisztult. Különben kénytelen leszek költözni, és ezt lehet fenyegetésnek venni.

Szerző: anna_over_the_moon  2012.07.25. 15:02 3 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr164677327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2012.07.25. 20:20:49

Segíteni nem tudok. Viszont pofátlanul kérdezek:-)
Ugyanez a sablonom van, de nem tudom hogy lehet az írógépes képet lecserélni. Te hol állítottad be?
Én a blogspotban gondolkodok, oda kellene költözni, de ezt már több mint 4 éve vezetem, és olyan ritkán írok, hogy nem érdemes változtatnom.

anna_over_the_moon 2012.07.26. 08:41:35

Hehe, asszem elrontottam a kommentszínt :-)

Szóval bemész Beállítások/Sablonok. A gyári sablont, amit használsz, lemásolod. Ekkor bekerül a saját sablonok közé. Belemész a szerkesztésbe, megkeresed a sablon képeket (skins/sablon neve/img-s mappa). Itt megkeresed azt a képet, ami a header (ennél a sablonnál asszem img0.jpg a neve). Nézd meg, mekkora a kép, aztán töröld. Töltsd fel helyette azt a képet, amit használni szeretnél, de vigyázat! A mérete lehetőleg ugyanakkora legyen, különben ki fog lógni, ill. a file-névnek ugyanannak kell lennie, különben nem fogja beolvasni.
Elvileg ennyi. Remélem, sikerül!

gneke 2012.07.29. 15:23:06

Köszönöm a segítséget!
Viszont úgy látom neked senki sem segített:-( Blogponthu ügyben.
süti beállítások módosítása