Anya énekelve, ringatva, kézben vagy mellen altat. Tulajdonképpen úgy, ahogy az összes baba-könyv tiltja.

Sári általában nyivákolással jelzi, ha már fáradt. Ilyenkor felnyalábolom, sétálni kezdünk (ha nagyon sír, akkor először egy-két térdhajlítás - pontosabban úgy 16-24) és én énekelek. Mindig ezzel kezdem:
 

Ha a végére nem alszik el, akkor nem is volt álmos igazán.

Cs. viszont általában beteszi Sárit a kiságyba, cumi szájba, és simogatja az arcát (bár erről is azt olvastam, hogy nem jó), és néha magyaráz neki. A múltkor pl. elmagyarázta Sárinak, hogy addig kell aludnia, amíg ő 3000-ig el nem számol. Asszem 200 körül aludt el a baba, Cs. még egy ideig számolt, majd amikor ébredezni kezdett, akkor 2970-től folytatta. 3000-nél tényleg felébredt...

Szerző: anna_over_the_moon  2008.06.04. 18:59 1 komment

Címkék: zene youtube cs csipet

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr454579983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ande · andedrag.freeblog.hu 2008.06.04. 19:47:31

Ez egy nagyon szomorú dal. Életem legmélyebb(nek hitt) napjainak vigasztalására küldte el nekem egy barátnőm... Neked nem szomorú ez? Nem is merném a babának énekelni, mert elsírnám magam.
süti beállítások módosítása