Kemény. Sári velem szemben tanúsított nemtörődömsége az apjával szembeni ragaszkodással karöltve bizony szúrja a szívemet. Most ott tartunk, hogy Anya mehet akárhova, Anya nem kell, Anya nem tud semmit úgy (jól), de Apa maradjon, Apa kell mindig.

Esténként bevezettük Cs.-vel a kocogást, amit Sári részéről mindig sírás és hiszti előz meg – a hiszti tárgya természetesen az, hogy Apa nem mehet futni. Anya húzhat a fenébe, de az apjának szorongatja a lábát, hozza a papucsát, csakúgy, mint a mamájának, ha az menni akar valahova. Nekem meg épp hogy csak nem hozza az utcai cipőmet, hogy húzzak már a fenébe…

Szerző: anna_over_the_moon  2010.02.24. 12:20 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr174580305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114087 2010.02.24. 21:41:13

Én arra gondolok, hogy most azért ragaszkodik ennyire az apjához, mert fél, hogy nehogy őt is "elveszítse". Ezt az "elveszítést" úgy értem, hogy nehogy ő is elmenjen hosszabb időre dolgozni, mint Te. Szerintem így dolgozza fel a hiányodat. Ha belegondolok ez állatira vacak szívfacsaró érzés Neked, de biztos nem azért csinálja Sári, mert nem szeret, vagy az apját jobban szereti. Ennek is tutira van logikus magyarázata, most csak hangosan gondolkodok. Ranschburg Jenő biztos tudná a választ. Remélem nem tart soká ez az állapot. Tarts ki! Puszi!
süti beállítások módosítása